tisdag 5 juli 2011

Tillståndet

är fortsatt mycket snurrigt. Har svårt att gå mer än 50 m - men kan däremot ro ekan. Det har jag gjort i veckan och det gick bra in och ur båten med Thords bistånd

2 kommentarer:

  1. yvonnepost59@gmail.com9 juli 2011 kl. 19:58

    Tjena Ulla!sitter och tittar på era fina hundar.Första dagen på semestern avslutade med en brud på jobbet.Njuter nu av ett glas rosa champange och våran och eran söta XL.Nu har vi 3st härliga veckor ledigt,det vore trevligt om vi kunde träffas.Ni är hjärtligt välkomna till oss vi kan väl höras vi ringer ser om ni har lust.
    Sköt om er ha det så gott/ MVH Kjell Yvonne Louise Alice

    SvaraRadera
  2. Barbro Nordqvist10 juli 2011 kl. 17:15

    Nästa vecka får vi besök av min kusin o hennes man och då ska vi ut o fiska i en sjö här, men tror jag avstår från att ro. Tror att du njuter när du kommer ut på sjön o slipper ha svårt att gå. Skönt med en hjälpande hand från sin gube <3
    Idag har jag börjat cykla med Neha igen uppe i skogen i skuggan. Valsa ska oxå få börja hänga med cyklen. De har båda haft rävskabb och fått vara här hemma bara. Neha var riktigt illa drabbad, kom jättesnabbt på henne, ena dagen ingenting nästa dag hade det blossat upp massor på henne. Valsa märktes aldrig så mycket på.
    Här är det badrumsrenovering på G.. En ny toa till källaren med rätt P-rör har köpt och där har vi nu vårt hemlighus... Bada gör vi i zinkbalja bakom altanen (insynsskyddad tomt).. och upplever barndomsminnen.. Det är faktiskt samma zinkbalja som jag badade i som liten ;-) häftigt egentligen när man tänker efter. Renoveringen tar en himla tid, med allt, men hoppas det är klart till 1 aug, då vår Kinafamilj kommer hem på tillfälligt besök.
    Kramizar paddan

    SvaraRadera