onsdag 15 december 2010

Nyheter

I dag har jag lagt av med kepsarna. Nu gäller ny huvudbonad. Jullunch fredag på jobbet. Premiär. Tyvärr fanns från början blinkande ljus i stjärnorna på luvan - men de slutade fungera efte två intensiva försök. Så jag får klara mig utan dem

1 kommentar:

  1. Vicken fin tomteluva du har hittat.. så himla häftig du e..!!! Jag gick ju med en svart slokhatt, men det var ju mer på sommaren än i juletid.
    Här kom ett paket i förra veckan.. Så jag traskade ner till affären för o hämta o hem igen, en promenix på 5 km, gjorde gott, hade både broddar o gåstavar som tur. Vad som fanns i paketet, jo en stor PADDA.. och den kom från just Linköping, från min gamla arbetskamrat som jag jobbade ihop med 1970-1974.. vi fortsatt att ha kontakt med varandra i alla år... Och den paddan ska få en luva nu till jul.. Ja du vet vi bor ju i Padderyd, så därför är ju jag en äkta padda...haha.. Så nu står/sitter den stora paddan 30 cm hög, uppepå frysskåpet och kikar ner i köket på mej o ser så fundersam ut på vad jag ska hitta på för nåt gott... hihi..

    SvaraRadera