måndag 19 juli 2010

Skriv gärna till mig

Man behöver inte skapa sig ett inloggningsnamn utan kan vara anonym. Skriv i stället ditt namn i textrutan så kommer det med! Ha det bra så länge.
Idag skall jag iväg och ta nya prover som leder till nya blåmärken ...

5 kommentarer:

  1. Hoppas att det gick bra och att du inte får alltför läbbiga blåmärken!
    Här i Blekinge håller vi på för fullt med nedräkningen tills vi kommer till er för att hämta vår lilla valp på tisdag i nästa vecka. Vi ses då!

    SvaraRadera
  2. Ja dessa provtagningar och stick...Hoppas att de gick bra för dej idag. Jag fick en portacart inopererad mellan halsen o bröstet.. och där stack de oftast och alla droppbehandlingarna, i 1½ år, fick jag där och slapp allt i armen.. Jättebra var den.. men kom man till en vanlig provtagningcentral på lasarettet tex så kunde de inte ta prover i den.. Den personalen var inte utbildad för sån. Gissa om jag blev förvånad att de inte kunde använda den.
    Tack för att du talade om hur jag skulle göra.. ska se om jag lyckas nu.. Styrkekramar paddan Barbro..

    SvaraRadera
  3. Har följt din blogg ett bra tag, du skriver så intressant om livet med hundarna. Och så njuter jag av alla fina bilder. Hade dock "tappat bort" den sedan någon månad tillbaka och möts nu av detta nya med din sjukdom. Vill bara önska all lycka till, och hoppas att du kan, trots sjukdom, njuta något av sommaren och valparna. Håller tummarna!

    SvaraRadera
  4. Anna Wilhelmsson20 juli 2010 kl. 21:56

    Äntligen kom minnet ifatt mig, har nu postat det "vita pulvret" som jag lovade när du var hemma i april. Hoppas det kommer att smaka!!
    Ja, för de som blev nyfikna så var det bara vitlökskrydda.
    Ha det bra och njut av valparna nu sista veckan/Anna W

    SvaraRadera
  5. Hej Ursula! Jag skrev till Dig för ett tag sedan via ditt jobbmejl (du kanske inte läser den nu) eller också tyckte Du att jag skrev dumma saker, fastän jag menade väl. Det kommer i repris: (fastän bilden på liljorna från Dig hänger nog inte riktigt med)
    Hej igen,
    Riktigt kul med husbilen! Inte så dumt med matresan heller.
    Jag börjar blir riktigt bekant med Iphone-tekniken hehe och lyckades imorse knäppa och mejla vidare! bilder på liljor jag fick från Dig en gång – jag är riktigt rädd om dessa, går inte att köpa sådana rariteter – njut! dem är dagsfärska (bilden hänger nog inte med denna gång)
    Det händer att vi åker till Adelsnäs Kaffestuga i Åtvidaberg http://www.adelsnaskaffestuga.se/ (Görans kollega – Per, driver det med sin fru).
    De har musikunderhållning på söndagseftermiddagarna ca kl 15.00 och alltid supergoda hembakade bullar och kakor till humana priser. Har ni varit dit?
    Det är klart att vi kommer och hälsar på när och var det passar er – tar med lite vin kanske? Eller kanske något annat gott att svalkas med.
    Kram till er båda och vovvarna
    Magdalena med Gubben och de utflugna ungarna

    SvaraRadera